Aankeuring i.v.m.Corona

Helaas kan er voor de aankeuring niet meer ingeschreven worden, want het maximale aantal honden is bereikt wat in deze Corona tijd gekeurd kan worden.


In verband met de maatregelen rond het Corona virus zijn er dit jaar veel shows niet doorgegaan. Dit heeft consequenties voor het fokken, omdat eigenaren van honden die hiervoor ingezet zouden worden en deze nog niet geshowd hebben mogelijkerwijs dit jaar niet meer kunnen voldoen aan de in het V.F.R gestelde eisen t.a.v exterieur.

Om fokkers en eigenaren toch in de gelegenheid te stellen hun hond te laten keuren op geschiktheid voor de fok, heeft het bestuur besloten dit jaar een aankeuring te houden. klik hier voor het inschrijf-formulier

De aankeuring vindt plaats op 6 september in zalencentrum Onder de Toren, Sint Maartenstraat 34, te Elst,(gld). De keuring vangt aan om 13.00 uur 

Mw Bakker-v.d.Woestijne en mw Runderkamp zullen de honden beoordelen.