Hond2018

Geacht bestuur,

Op 14, 15 en 16 december vindt de 129ste editie van de Amsterdam Winner Show plaats tijdens het event Hond2018. In de RAI Amsterdam verzamelen zich deze dagen duizenden honden met tienduizenden baasjes en bezoekers uit alle windstreken. Hond2018 is hét evenement voor honden minnend Nederland met de slogan: ‘Beleef houden van honden’.

Hond2018 wordt georganiseerd door de Raad van Beheer. Hond2018 bestaat naast een hondententoonstelling uit een beursgedeelte, het hondendorp en een educatief en actief programma met demonstraties, workshops en sportwedstrijden. Op het beursgedeelte vinden bezoekers de nieuwste, leukste en mooiste hondenproducten en aantrekkelijke beursaanbiedingen. Dit alles maakt Hond2018 een complete, leerzame en vooral gezellige dag uit voor iedere hondenliefhebber.

De Raad van Beheer wil de rasverenigingen ook dit jaar weer de mogelijkheid bieden uw ras tijdens Hond2018 te promoten.

Hier zou het bestuur graag haar medewerking aan verlenen om ons ras te promoten, maar daar zijn wel vrijwilligers voor nodig zijn er mensen die één of meerdere dagen beschikbaar zijn om de stand te bemannen.

Voor opgeven of meer info, wat de bedoeling is, kan er contact opgenomen worden met het secretariaat. Meer weten over Hond2018 klik dan op deze link  www.hond-event.nl