Horse Event

Horse Event was de afgelopen drie jaar op het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo, waar het groeide van 30.000 naar 42.500 bezoekers. Op deze enorme aantallen bleek de locatie in Ermelo niet berekend. Door de smalle toegangswegen ontstonden er files en er was onvoldoende parkeergelegenheid. Afgelopen jaar kreeg de organisatie ook nog eens te maken met extreme regenval, wat ertoe leidde dat de zaterdag moest worden afgelast. Voldoende aanleiding voor organisator Academy Bartels Event Management om de koers bij te stellen. Dit jaar verhuist Horse Event naar Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen, nabij Schiphol Airport.

De zeventiende editie van het educatieve paardenevenement vindt plaats op 14, 15 en 16 september 2018. De organisatie van Horse Event stelt ieder jaar een veelzijdig programma samen, een mix van show en educati

Hier is ook de Nederlandse Welsh Corgi Club aanwezig, zijn er nog leden die deze dag(en) aanwezig willen zijn met hun hond(en), dan dit graag opgeven bij de secretaris van dag(en) en met opgeven van pembroke of cardigan en hoeveel. .