Workshop Dierenmozaiek

Wij zijn Annet Klaassen Nielen en Hella Steins en we zijn enorme dierenliefhebbers; Annet heeft een mooie border terriër en Hella twee brutale katten, maar zij is ook gek op honden. Daarnaast delen wij een passie voor het maken van mozaïek en geven we beiden ook al jaren mozaïekcursussen.

Sinds kort zijn wij ons met heel veel plezier gaan toeleggen op het maken van honden- en kattenportretten in mozaïek, en met ingang van juli organiseren wij daarin ook workshops. In deze workshop maakt iedere deelnemer een mozaiek van zijn/haar eigen huisdier, naar aanleiding van een zelfgemaakte foto die wij vooraf uitzagen in mdf. Deze workshops vinden plaats in Amsterdam en De Hoef (vlakbij Uithoorn), maar we kunnen ook op locatie komen.

Meer informatie vindt u op www.smashingstones.nl/mozaiek-workshop6.htm