Doen jullie ook mee aan de videowedstrijd? Je kunt mooie prijzen winnen

Alle hondenliefhebbers opgelet! Camerafabrikant EZVIZ organiseert een speciale videowedstrijd voor baasjes. We zijn op zoek naar de grappigste en schattigste dierenfilmpjes. Zeker voor honden kunnen we nog wat inzendingen gebruiken, dus kunnen jullie ons hierbij helpen?

Video's kunnen worden geüpload via https://www.ezvizcontest.nl/. Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een gloednieuwe beveiligingscamera, waarmee je je hond vanaf afstand altijd in de gaten kunt houden. Je kunt zelfs vanaf iedere locatie tegen je hond praten.

De categorieën

1. Het geheime leven van je huisdier
Zodra het baasje van huis is, dansen de huisdieren op tafel! Stuur ons je grappige filmpjes van dieren die op heterdaad betrapt worden. Bijvoorbeeld als ze een bende van de            woonkamer maken. Of stiekem een dutje doen op een verboden plek.

2. Het schattigste huisdier van Nederland

Is jouw hond of ander dier een echte charmeur? Smelten andere mensen meteen als ze jouw fluffy maatje zien? Of kan je huisdier een trucje waardoor iedereen spontaan ‘aww, cute’ zegt? Doe dan mee in deze categorie.

 

De richtlijnen

  • Je mag alleen video’s inzenden die door jouzelf zijn gemaakt.
  • Je video duurt niet langer dan 2 minuten.
  • Om je privacy te waarborgen, raden we je aan om zo min mogelijk persoonlijke informatie in je video te verwerken.
  • Na 4 mei accepteren we geen nieuwe inzendingen meer. Wacht dus niet te lang!
  • In de week van 7 mei maken we de winnaars bekend. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
  • Er kan per huishouden slechts 1 prijs toegekend worden.

Meedoen?

Meer informatie over de videowedstrijd, instructies voor deelname en de algemene voorwaarden vind je op https://www.ezvizcontest.nl/.